مغازه پخش شیر مرکزی

در این وبلاگ از خاطرات مغازه داری خودم صحبت میکنم و همینطور از ابزارهایی که داخل مغازه استفاده میشه هم صحبت خواهم کرد

مغازه پخش شیر مرکزی

در این وبلاگ از خاطرات مغازه داری خودم صحبت میکنم و همینطور از ابزارهایی که داخل مغازه استفاده میشه هم صحبت خواهم کرد

طرز تهیه کره در کارگاه لبنیاتی

یکی از اصلی ترین و پر فروش ترین محصول لبنی که در تمامی مغازه های لبنیاتی تولید می شود و مشتریان خاص خود را نیز دارد، کره است که در این نوشته قصد داریم طرز تهیه کره را به شما آموزش دهیم.

منشا تمامی محصولات لبنی شیر است بنابراین برای تهیه کره ابتدا باید شیر را تبدیل به ماست پر چرب بکنید یعنی بدون اینکه خامه یا چربی شیر را بگیرید آن را تبدیل به ماست کنید. 

در مرحله بعدی باید ماست را داخل کره گیر بریزید و مقداری آب خنک به آن اضافه کنید. بعد از آن کره گیر را روشن کنید تا مخلوط حاصل به دوغ تبدیل شود، پس از گذشت 40 دقیقه الی یک ساعت از کار متوجه جمع شدن تکه های چربی بر روی دوغ خواهید شد در این زمان می توانید چند تکه یخ کوچک را وارد دوغ کنید تا کره ها سفت تر شوند و در واقع کره بیشتری نیز به دست خواهد آمد. 

پس از یک ساعت کره گیر را خاموش کنید و با استفاده از یک کفگیر ، کره های حاصل را جمع آوری کرده و بفشارید تا یکدست شود. 

کره را می توانید در بسته بندی های مختلف به بازار عرضه کنید و یا از طریق جوشاندن آن را به روغن حیوانی تبدیل کنید.