مغازه پخش شیر مرکزی

در این وبلاگ از خاطرات مغازه داری خودم صحبت میکنم و همینطور از ابزارهایی که داخل مغازه استفاده میشه هم صحبت خواهم کرد

مغازه پخش شیر مرکزی

در این وبلاگ از خاطرات مغازه داری خودم صحبت میکنم و همینطور از ابزارهایی که داخل مغازه استفاده میشه هم صحبت خواهم کرد

خرید شیر سردکن

زمانی که شیر از دام دوشیده میشود، دمایی نزدیک به دمای بدن دام دارد که در حدود 35 درجه میباشد، در صورتی که این دما در مدت زمانی کوتاه کاسته نشود، امکان بوجود آمدن انواع باکتری های خطرناک و مضر در داخل این شیرها بوجود می آید. برای مثال شما شیر را از دام میدوشید و ان را به حمل کننده ی شیر تحویل می دهید، سپس این شیر دوشیده شده به مغازه منتقل میشود.

اگر این شیر به همین صورت برای چند ساعت در دمایی متوسط و نه خیلی سخت نگهداری شود و سپس در داخل یخچال های صنعتی قرار داده شده و یا به سالن های تولیدی مواد لبنی دیگر منتقل شود، امکان فاسد شدن و یا ایجاد باکتری های مضر در داخل ان بسیار زیاد خواهد بود.

در نتیجه دمای شیر دوشیده شده باید کاهش پیدا کند. بدین منظور از دستگاه هایی مخصوص به نام شیرسردکن برای کاهش دما و ثابت نگهداشتن شیر در آن دما استفاده میشود.

شیرسردکن ها دارای مخزن و سیستم سرمایشی مخصوصی می باشند. شیر در داخل مخزن ریخته میشود و مخزن با استفاده از سیستم سرمایشی ای که دارد اقدام به خنک سازی شیر میکند. پس از خنک سازی شیر ، ترموستات دمای تنظیم شده توسط کاربر را اعمال کرده و شیر را در همان دما نگه میدارد.

شاید بتوان گفت که یکی از مهمترین اقدامات شیرسردکن ها ثابت نگهداشتن دمای شیر می باشد.

همچنین این دستگاه های دارای موتور گیربکس دار مخصوصی می باشند که به صورت مداوم چرخیده و شیر را خنک نگه میدارد.

به طور کلی با خرید شیرسردکن ابزاری بسیار مفید و البته ضروری برای استفاده در مغازه های لبنیاتی و کارگاه های لبنیاتی خواهید داشت. نمونه های مدرن این دستگاه ها توانایی خنک نگهداشتن شیر را به مدت 48 ساعت دارا می باشند.

از جمله مهمترین قسمت های شیرسردکن ها می توان به موارد زیر اشاره کرد :

مخزن : جنس مخزن حتما باید از استیل باشد، عدم استفاده از استیل از یک سو امکان وارد شدن زنگ زدگی و الودگی به داخل مخزن را افزایش میدهد و از سویی دیگر طول عمر دستگاه را با توجه به ارتباط تمام مدت آن با رطوبت را افزایش خواهد داد چرا که دستگاه در مدت زمانی کوتاه دچار زنگ زدگی خواهد شد.

سیستم سرمایشی : سیستم سرمایشی از یک سو باید متناسب با اندازه ی مخزن انتخاب شود و از سویی دیگر دمای محیط مورد استفاده شیرسردکن نیز باید در نظر گرفته شود. برای مثال شیرسردکنی که برای اردبیل طراحی میشود مناسب برای استفاده در اهواز نیست چرا که دمای بالای محیط تاثیر بسزایی برعملکرد سیستم خنک کننده خواهد گذاشت.

همزن : شیرسردکن ها باید دارای یک همزن تماما ضدزنگ باشند. همزن به صورت تمام وقت در داخل مخزن چرخیده و شیر و یا هر ماده ی لبنی دیگری که در داخل مخزن است را هم میزند.

استفاده برای خنک کردن دوغ :

شیرسردکن ها امکان تولید به صورت دو مخزن را دارا می باشند. در نمونه های دو مخزن، شیرسردکن دارای دو مخزن مجزا با دو موتور یا یک موتور می باشند. در این شرایط دو شیرخروجی روی موتور قرار میگیرد ، یک شیر برای خروج مایعات از مخزن یک و یک شیر نیز برای خروج مایعات از مخزن 2

در نتیجه به راحتی میتوان در یک مغازه با یک دستگاه هم به شیر خنک دسترسی داشت و هم به دوغ خنک

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد