مغازه پخش شیر مرکزی

در این وبلاگ از خاطرات مغازه داری خودم صحبت میکنم و همینطور از ابزارهایی که داخل مغازه استفاده میشه هم صحبت خواهم کرد

مغازه پخش شیر مرکزی

در این وبلاگ از خاطرات مغازه داری خودم صحبت میکنم و همینطور از ابزارهایی که داخل مغازه استفاده میشه هم صحبت خواهم کرد

پاتیل پخت شیر چه کاربردی دارد؟

پاتیل پخت شیر چه کاربردی دارد؟

پاتیل پخت شیر یکی از تجهیزات مهم در صنایع لبنی است. این پاتیل ها برای گرم کردن شیر خام و از بین بردن میکروب ها و مواد مضر موجود در آن استفاده می شوند. پخت شیر یک فرآیند ضروری برای تولید محصولات لبنی مانند شیر پاستوریزه، شیر تغلیظ شده، شیر خشک و... است.


پاتیل های پخت شیر در انواع مختلفی از جمله پاتیل های حرارت مستقیم، پاتیل های حرارت غیر مستقیم و پاتیل های بخار تولید می شوند. پاتیل های حرارت مستقیم با قرار دادن شیر در معرض مستقیم شعله یا حرارت کار می کنند. پاتیل های حرارت غیر مستقیم با قرار دادن شیر در یک محفظه جداگانه و گرم کردن محفظه با آب یا بخار کار می کنند. پاتیل های بخار با استفاده از بخار برای گرم کردن شیر کار می کنند.

کاربردهای پاتیل پخت شیر عبارتند از:

پاتیل های پخت شیر از مزیت های مختلفی برخوردار هستند که در ادامه به توضیح آنها پرداخته شده است.

پاستوریزاسیون شیر: 

پاستوریزاسیون فرآیندی است که در آن شیر خام در دمای 72 درجه سانتیگراد به مدت 15 ثانیه یا در دمای 63 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه گرم می شود تا میکروب های مضر موجود در آن از بین بروند.

تغلیظ شیر:

تغلیظ شیر فرآیندی است که در آن شیر خام با کاهش رطوبت آن به نسبت 2 به 1 یا 3 به 1 غلیظ می شود.

خشک کردن شیر:

خشک کردن شیر فرآیندی است که در آن شیر غلیظ شده با تبخیر آب از آن به پودر شیر تبدیل می شود.

علاوه بر کاربردهای ذکر شده، پاتیل های پخت شیر در صنایع دیگر نیز کاربرد دارند. به عنوان مثال، از این پاتیل ها برای گرم کردن آب، روغن و سایر مایعات نیز استفاده می شود.

در هنگام انتخاب پاتیل پخت شیر باید به عوامل مختلفی از جمله ظرفیت پاتیل، نوع حرارت، جنس پاتیل و قیمت پاتیل توجه داشته باشید.


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد