اگر بخواهید یک مغازه لبنیاتی راه اندازی کنید اولین نکته ای که باید به آن دقت کنید، مشتریان شماست ، در واقع ابتدا باید مشتریان خود را پیدا کنید و از فروخته شدن محصولات شما در محله مورد نظر اطمینان حاصل کنید.
بنابراین در محله ای که پنیر به خوبی فروش می رود و کره و خامه طرفداران زیادی ندارد نیازی به خرید تجهیزات لازم برای تولید کره و خامه نخواهید داشت اما اگر در محله ای قرار دارید که همه محصولات لبنیاتی از فروش خوبی برخوردار هستند در این صورت باید انواع تجهیزات لبنیاتی لازم را خریداری کنید. از جمله تجهیزات لازم برای راه اندازی مغازه لبنیاتی می توان به موارد زیر اشاره کرد : 1- بیدون یا همان ظرف نگهداری شیر که حتما باید از جنس آلومینیوم و یا استیل باشد. 2- دستگاه پخت شیر که حتما برای پخت شیر به آن نیاز خواهید داشت چرا که حجم زیادی از شیر را نمی توانید با استفاده از ظرف های معمولی بجوشانید. 3- دستگاه شیر سرد کن برای خنک کردن شیر و نگه داری از شیر به مدت چند روز از زمان پخت شیر ، زمانی که قصد فروش شیر خام را داشته باشید به این وسیله نیاز خواهید داشت. 4- دستگاه خامه گیر برای گرفتن خامه از شیر و زمانی که مشتریان شما خواهان خامه باشد می تواند خامه تازه را از شیر گرفته و اقدام به فروش خامه و ماست یا شیر کم چرب بکنید. دقت کنید که برای گرفتن خامه از شیر حتما باید شیر را از دامداری ها خریده باشید چرا که شیر های پاستوره خامه ندارند. 5- دستگاه کره گیر برای گرفتن کره از ماست ، زمانی که ماست را به صورت پرچرب تولید کرده باشید می توانید کره لازم را از آن استخراج کرده و به عنوان کره حیوانی بفروشید با جوشاندن همان کره می توانید روغن حیوانی بفروشید که قیمت بالایی دارد چرا که از خواص زیادی برخوردار است.