مغازه پخش شیر مرکزی

در این وبلاگ از خاطرات مغازه داری خودم صحبت میکنم و همینطور از ابزارهایی که داخل مغازه استفاده میشه هم صحبت خواهم کرد

مغازه پخش شیر مرکزی

در این وبلاگ از خاطرات مغازه داری خودم صحبت میکنم و همینطور از ابزارهایی که داخل مغازه استفاده میشه هم صحبت خواهم کرد

شیردوش صنعتی دام چیست و چه ویژگی هایی دارد

استفاده از شیردوش ها بخصوص برای دامدارانی که تعداد دام بیشتر از 1 مورد دارند بسیار ضروری می باشد . شیردوش دستگاهی اتوماتیک برای تخلیه ی شیر گاو می باشد که با ویژگی های عمده ای که دارد می تواند کمک بسیاری به دامداران کند.

ویژگی های شیردوش ها :

شیردوش ها سرعت دوشیدن شیر را بالا می برند. وقتی شیردوشی توسط انسان صورت میگیرد ، توقف های مختلفی ممکن است هین شیردوشی انجام گیرد. از سویی دیگر ، حرکت دوشیدن پستان ها با ریتم منظمی انجام نمیگیرد و در نتیجه شیردوشی ممکن است با نوسان زیادی همراه باشد . ولی در زمانی که از دستگاه شیردوشی استفاده میکنید، یک ریتم مشخصی دارید و بدین ترتیب دوشیدن بسیار سریعتر از روش معمولی انجام میگیرد .

در شیردوشی با دستگاه های شیردوش، حداکثر رعایت بهداشت صورت می گیرد. در این دستگاه ها ، پستان ها پس از ضدعفونی داخل لاینرها قرار میگیرند، این لاینر ها به صورت کامل ضدعفونی شده و هیچ جایی برای ورود هوا تا زمانی که لوله های انها به داخل مخزن نگهداری وارد میشود ندارند. مخزن نیز به صورت بیدون های مخصوصی می باشد که درب بسته دارند. در نتیجه شیردوشی از پستان به داخل مخزن بدون هیچ دخالت انسانی اتفاق افتاده و از این نظر نیز مشکلی برای ایجاد آلودگی وجود نخواهد داشت.

شیردوش ها عمل شیردوشی را به صورت نبضی انجام میدهند. در این عمل فشاری به پستان وارد نمیشود و چون عمل مکشی نیز صورت نمیشود دام نیز دچار تنش و استرس نخواهد شد. دستگاه به صورت اتوماتیک و با توجه به میزان شیر ورودی به داخل لاینر ها متوجه کم شدن شیر ورودی شده و پیش از اتمام کامل شیر دام ، شیردوشی را متوقف می کند. این امر نیز تاثیر بسزایی در افزایش راندمان شیر تولیدی دام دارد.

برخی از شیردوشهای قابل حمل وجود دارند که دارای 2 تا 3 لاینر مجزا می باشند. در این نوع از دستگاه ها می توان به صورت همزمان اقدام به شیردوشی از هر دو دام کرد که سرعت شیردوشی را نسبت به زمانی که شیردوشی توسط انسان انجام میگیرد یا شیردوشی از یک دام انجام میگیرد به صورت قابل ملاحظه ای افزایش می دهد.

پس از اینکه شیردوشی انجام گرفت، شیرهای داخل مخزن مخصوص شیردوش به کارگاه ها یا مغازه های لبنیاتی منتقل میشوند .

در این مراکز شیر در داخل دستگاهی به نام شیرسردکن قرار میگیرد. این دستگاه دمای شیرا در مقداری مشخص نگه میدارد تا امکان الوده شدن شیر به باکتری های مضر کاهش بیاید . سپس شیر بخصوص در کارگاههای مدرن به دستگاه پخت شیر رفته و فرایند های تولید مواد لینی اغاز میشود .

توجه ویژه ای به کیفیت شیردوش خریداری خود داشته باشید . این دستگاه ها باید موتوری کم صدا داشته باشند چرا که اگر صدای موتور بسیار زیاد باشد امکان ترساندن دام و ایجاد مشکلات جانبی زیاد خواهد بود. دام باید کمترین استرس را در شیردوشی داشته باشد و از این رو کم بودن صدای موتور و عدم تکان در هنگام انجام شیردوشی بسیار مهم است.

موارد اشاره شده به صورت مستقیم در قیمت شیردوش گاو نیز تاثیرگذار می باشند که همین امر می تواند باعث ایجاد تنوع مدلهای بسیاری در بازار شود . پس حتما به ویژگی های تک تک قطعات دقت داشته باشید .

توجه به نظافت دستگاه و همینطور پستان های شیر قبل و پس از شیردوشی نیز بسیار اهمیت دارد. استفاده از مواد ضدعفونی کننده مخصوص حتما حتما باید انجام گیرد بخصوص اگر چندین دام داشته باشید که به صورت خطی انها را شیردوشی می کنید . چراکه اگر یکی از دام ها به عفونت دچار باشد به دلیل ارتباط مستقیم امکان ابتلای سایر دام ها نیز بالا خواهد رفت.

 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد