مغازه پخش شیر مرکزی

در این وبلاگ از خاطرات مغازه داری خودم صحبت میکنم و همینطور از ابزارهایی که داخل مغازه استفاده میشه هم صحبت خواهم کرد

مغازه پخش شیر مرکزی

در این وبلاگ از خاطرات مغازه داری خودم صحبت میکنم و همینطور از ابزارهایی که داخل مغازه استفاده میشه هم صحبت خواهم کرد

درست کردن کره محلی در خانه با استفاده از دستگاه مخصوص و ارزان

کره محلی طعم لذیذ و خوش آیندی دارد. این کره غالبا در روستا ها و یا توسط عشایر تولید میشود. البته در سالهای اخیر تولید این نوع از کره ها به دلیل افزایش خرید و فروش آنها توسط کارگاه های سنتی نیز انجام میگیرد. کره هایی که به صورت سنتی تولید میشود از ماست تهیه میشوند.

بدین طریق که ابتدا از شیر پرچرب محلی ماست تهیه میکنند. سپس این ماست را در داخل دستگاه کره گیری خانگی ریخته و به اندازه ی یک دهم حجم آن هم اب به دستگاه اضافه میکنند.

سپس دکمه ی چرخش زده میشود. این چرخش به صورت مداوم صورت گرفته و به صورت مداومی نیز ماست زده میشود . چون مقداری اب در داخل ماست ریخته میشود ماست به خوبی زده شده و همزمان با زده شدن نیز کره به قسمت بالایی مواد می آید. این کره را حدودا پس از 1 ساعت میتوان برداشت کرد .

کره ی تولیدی طعم بسیار خوشایندتری از کره های تولیدی از دستگاه چرن دارد. دستگاه چرن دستگاهی مخصوص است که کره را از خامه تهیه میکند.

در استفاده از این دستگاه باید به یک سری نکات مهم توجه کنید :

- از خرید کره گیر خانگی که مخزن پلاستیکی دارد و یا بدنه از جنس فلز معمولی دارد اجتناب کنید . این دستگاه ها در اینده ای نه چندان دور مشکلات متعددی برای شما ایجاد خواهند کرد.

- ماست انتخابی باید پرچرب باشد . استفاده از ماست های کم چرب یا با چربی متوسط میزان کمی کره به شما خواهد داد.

- توجه کنید که از ماست های پاستوریزه استفاده نکنید. بهترین نوع ماست برای کره گیری ماست گاوی می باشد که کره ای مناسب به شما خواهد . البته ماست گاومیش نیز کره زیادی میدهد که مزه ای متفاوت دارد و شاید باب میل هرکسی نباشد .

- حتما اجازه بدید کره زنی به صورت مداوم ادامه داشته باشد و هر چند دقیق یکبار درب مخزن را باز نکنید . در این مورد دقت داشته باشید تا کره به اندازه ی کافی بدست اید.

شیرتخلیه :

دستگاه های خانگی ، عموما دارای یک شیر تخلیه می باشند. این شیرتخلیه دوغ باقی مانده در داخل دستگاه را تخلیه میکند.

پس از کره گیری :

پس از کره گیری با دستگاه کره گیر خانگی ، دستگاه و بخصوص مخزن دستگاه را به صورت کامل بشورید . شستن این قسمت به منظور جلوگیری از رشد باکتری ها و عوامل بیماری زایی می باشد که ممکن است در داخل دستگاه باقی مانده و در سری بعد کره گیری باعث الودگی مواد لبنی شود .

فاکتورهای افزایش تولید کره :

- اول فاکتور استفاده از ماست پرچرب است که پیشتر هم در مورد ان صحبت کردیم. هر چقدر ماست پرچربتر باشد میزان کره گیری ان بیشتر است. پیشنهاد میشود، ماستی که برای کره گیری اماده میکنید، به هیچ وجه خامه گیری نشود . خامه گیری حتی به میزان کم هم میتواند اثر زیادی در کاهش کره گیری داشته باشد.

- چرخش مداوم و بدون توقف : چرخش مداوم و بدون توقف چرخاننده ی دستگاه میتواند نتیجه ی کره گیری را به میزان قابل توجهی مناسب کند. کره گیری در صورتی که همراه با چرخش نامنظم ، قطع و وصلی های زیاد و ... باشد با اختلال همراه بوده و به بهترین شکل ممکنه انجام نخواهد شد.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد