مغازه پخش شیر مرکزی

در این وبلاگ از خاطرات مغازه داری خودم صحبت میکنم و همینطور از ابزارهایی که داخل مغازه استفاده میشه هم صحبت خواهم کرد

مغازه پخش شیر مرکزی

در این وبلاگ از خاطرات مغازه داری خودم صحبت میکنم و همینطور از ابزارهایی که داخل مغازه استفاده میشه هم صحبت خواهم کرد

انتخاب و خرید یک خامه گیر همه کاره

استفاده از تجربیات دیگران در خرید ابزارهای مختلف میتواند دیدی بازتر در اختیار شما قرار داده تا بتوانید انتخابی صحیحتر داشته باشید. در این مطلب به معرفی برخی از ویژگی های دستگاه های خامه گیری پرداخته و راهنمایی جامع در مورد خرید خامه گیر ارائه خواهیم داد.

خامه گیرها در نمونه های صنعتی و نمونه های کارگاهی و خانگی به بازار عرضه میشوند. ما در این نوشتار به معرفی ویژگی های خامه گیرهای خانگی و کارگاهی خواهیم پرداخت.

فاکتورهای خرید خامه گیر :

همانطور که اشاره شد استفاده از تجربیات دیگران در خرید ابزارهایی که هیچ اشنایی با ان نداریم میتواند کمکی بزرگ به انتخاب صحیح ما داشته باشد. در این بخش به معرفی برخی از فاکتورهای مهم خرید خامه گیر پرداخته خواهد شد تا دیدی کلی به شما برای شناخت صحیح قطعات با اهمیت دستگاه دهد .

بدنه خامه گیر :

خامه گیرها با مواد لبنی سروکار دارند و از این جهت امکان زنگ زدگی در آنها وجود دارد. اما این زنگ زدگی شرایط را برای ورود آلودگی به داخل مواد مهیا کرده و میتواند سبب از بین رفتن سریع مواد تولیدی شود . در نتیجه بدنه و یا قسمت هایی از بدنه که در ارتباط مستقیم با شیر و خامه است باید از جنس استیل ضدزنگ و یا الومینیوم باشد. گاها مشاهده شده است که برخی از این قطعات از جنس پلاستیک نیز انتخاب میشوند. پلاستیک مشکلی از نظر زنگ زدگی ندارد ولی در نظافت آن باید دقت بیشتری شود چون پاک کردن چربی از آن سختر از پاک کردن چربی از استیل می باشد.

در بیشتر موارد در خامه گیرهای خانگی و کارگاهی ، شیرهای تفکیک خامه و شیر ، ابزارهای داخلی دستگاه که خامه را از شیر جدا میکنند، پیاله های جداسازی ، مخزن اصلی و شیر مخزن از جنس استیل بوده و سایر قسمت ها از پلاستیک فشرده و یا چدن و گالوانیزه با رنگ پودری می باشد که در مقابل زنگ زدگی مقاومت بالایی از خودش نشان میدهد.

سیستم خامه گیری :

خامه گیری به روشی بسیار ساده انجام میگیرد. در این روش شیر وارد دالان مخصوص خامه گیری میشود . چربی داخل شیر به دلیل وزن بالاتر و چگالی بیشتری که دارد ، بر اساس نیروی گریز از مرکز به سمت پیاله ی دیگر رفته و همینگونه ادامه میدهد ، در این حالت شیرسبک سریعا از خروجی اول شروع به خروج میکند و با توجه به میزان چربی مد نظر اپراتور و تنظیم پیاله ها ، چربی از پیاله ها عبور کرده و به سمت خروجی خامه حرکت میکند. فرایند سریع اتفاق می افتد و هرچقدر میزان و درصد چربیگیری بیشتر در نظر گرفته شده باشد، سرعت چربیگیری نیز آهسته تر خواهد بود.

برق مصرفی :

چربیگیری های خانگی تا کارگاهی همه از برق شهری برای چربی گیری استفاده میکنند. البته شایان ذکر است که در برخی از مواقع در صورت استفاده از موتورهایی قدرتمندتر ،  نیاز به استفاده از برق 3 فاز نیز ممکن است وجود داشته باشد.

گارانتی و خدمات پس از فروش :

یکی از مهمترین نکات در خرید هر وسیله ی مکانیکی ، برقی و ... ، توجه به داشتن گارانتی و مهمتر از آن خدمات پس از فروش می باشد. گارانتی زمانی کارساز است که دستگاه در همان ابتدای کار از نظر فنی مشکل داشته باشد . در نتیجه تولید کننده تضمین تعمیر رایگان ، تعویض کامل و یا بازپسگیری هزینه را میدهد. حتما در این مورد شرایط گارانتی تولید کننده را مطالعه کنید .

خدمات پس از فروش زمانی کارساز می شود که پس از چندسال استفاده از دستگاه ، نیاز به تعویض یک قطعه از دستگاه وجود داشته باشد . در این صورت اگر تولید کننده خدمات پس از فروش طولانی مدت قرار داده باشد، کاربر میتواند به راحتی از طریق تولید کننده اقدام به خرید قطعه ی مدنظر خود کند. در غیر این صورت و در صورتی که امکان تامین قطعه وجود نداشته باشد، دستگاه بی استفاده خواهد ماند و زیان زیادی متوجه کاربر میشود.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد